Kruitmolenlaan 185, Middelburg

Middelburg, 4337 KP

0118-640399

24/7 Patient Support

Ma - Vrij: 8:00 - 18:00

in het weekend bereikbaar

Let op bij het aanmelden op de Cool2BFit site moet je een team aangeven: u kunt hier kiezen uit Middelburg of Vlissingen.

Eventueel kunnen wij je helpen om je aan te melden..

In 2018 zijn we met het programma Cool2BFit begonnen. Elk jaar wordt dit programma 1 à 2 keer per jaar gegeven.  
Cool 2B Fit werkt aan een gezonde leefstijl bij de kinderen en ouders, met aandacht voor voldoende bewegen en gezonder eten.

Met Cool 2B Fit werkt het hele gezin op een sportieve en positieve manier aan een gezonde leefstijl! Veel bewegen, deskundige begeleiding, maar bovenal de groep stimuleert elkaar tot net dat stapje extra.

Wanneer u uw kind wilt opgeven voor Cool 2B Fit programma dan kunt u zich via het menu of via deze link aanmelden. Wilt u meer informatie over het programma Cool 2B Fit dan kunt u contact opnemen met coördinator Mathijs Pagé:  info@kinderfysiomiddelburg.nl of bellen: 0118-640399

Programma

Een programma dat op een gezonde manier en met een positieve benadering de leefstijl wil veranderen voor kinderen met overgewicht en obesitas in de leeftijd van 4-8 jaar en 8-13 jaar samen met hun ouders/ verzorgers.
Dit onder deskundige begeleiding van een diëtist, psycholoog, kinderfysiotherapeut en sportinstructeur/ buurtsportcoach.

Het programma heeft vier pijlers: 

  • betrokkenheid van ouders
  • beweging/ sport
  • voeding en voedingsgewoonten
  • gedragsverandering

Locatie en tijdstip wordt per groep bepaald. Tijdens de intensieve fase (eerste 3 maanden programma) zal er twee keer per week een contactmoment zijn. Daarna volgt de sportfase waarbij er één keer per week een contactmoment is.

Impressie film (bron Cool 2B Fit)

Ben je benieuwd hoe het met de Cool2Bfit groep in Vlissingen gaat bekijk dan onderstaande video.

Scroll to Top