Cool2BFit

Let op bij het aanmelden op de Cool2BFit site moet je een team aangeven: geef dan  Middelburg als team aan (ook al kom je b.v.uit Vlissingen, Koudekerke, etc…). Eventueel kunnen wij je helpen om je aan te melden..

In Middelburg wordt najaar 2018 gestart met het programma Cool 2B Fit. 
Cool 2B Fit werkt aan een gezonde leefstijl bij de kinderen en ouders, met aandacht voor voldoende bewegen en gezonder eten.

Met Cool 2B Fit werkt het hele gezin op een sportieve en positieve manier aan een gezonde leefstijl! Veel bewegen, deskundige begeleiding, maar bovenal de groep stimuleert elkaar tot net dat stapje extra.

Wanneer u uw kind wilt opgeven voor Cool 2B Fit 2018 kan dit via het menu: aanmelden. Wilt u meer informatie over het programma Cool 2B Fit dan kunt u contact opnemen met coördinator Mathijs Pagé:  info@kinderfysiomiddelburg.nl of bellen: 0118-640399

Programma

Een programma dat op een gezonde manier en met een positieve benadering de leefstijl wil veranderen voor kinderen met overgewicht en obesitas in de leeftijd van 4-8 jaar en 8-13 jaar samen met hun ouders/ verzorgers.
Dit onder deskundige begeleiding van een diëtist (Anne-Ruth de Kuyper – Roelofsen), psycholoog (Aafke van der Hoop), kinderfysiotherapeut (Mathijs Pagé)  en sportinstructeur/ sportaanbieder (Ralph Selles).

Het programma heeft vier pijlers: 

  • betrokkenheid van ouders
  • beweging/ sport
  • voeding en voedingsgewoonten
  • gedragsverandering

Tijdstip

na schooltijd.

Locatie sport en bijeenkomst

Fit for all Middelburg

Impressie film (bron Cool 2B Fit)