Coronabeleid maatschap Kinderfysiotherapie & Kinderergotherapie Middelburg

CORONA UPDATE 02-03-22

Met de nieuwe versoepelingen is er weer meer mogelijk. Ook bij ons in de praktijk kunnen (bijna) alle behandelingen doorgaan. We dragen zorg voor goede ventilatie, handenhygiëne en testen bij klachten. Vanaf 25-02-2022 bent u niet verplicht om een mondkapje te dragen, maar bent u uiteraard vrij om dit te doen als u dit wenst, ook kunt u ons vragen om een mondkapje te dragen. Op onze nevenlocatie Lentekind blijft het wel nog verplicht om een mondkapje te dragen.

De afspraak kan niet face-to-face doorgaan als uw kind klachten heeft zonder een negatieve zelftest. Heeft u zelf klachten, dan vragen we u om uw kind door iemand anders te laten brengen. Uitzondering voor kinderen tot 4 jaar: Deze mogen wel komen als ze neusverkouden zijn (snot in/uit de neus (kleur maakt niet uit) evt. met niezen, kuchen of incidenteel hoesten, en/of keelpijn.) Deze mogen dus alsnog niet komen als ze last hebben van benauwdheid, koorts (vanaf 38°C), hoesten en/of reuk/smaakverlies.

Indien het bovengenoemde van toepassing is, zal de afspraak via videobellen (Microsoft Teams) doorgaan. Nadat u ons hierover heeft geïnformeerd zullen we u hiervoor een link sturen per e-mail. Deze overweging maken we samen met u. Zowel de telefonische zitting als het videobellen wordt als één behandeling gerekend richting uw zorgverzekeraar. Ook als u een nieuwe patiënt bent kan de eerste afspraak via videobellen gepland worden.

Via deze weg willen we u graag informeren welke maatregelen wij treffen om de gevolgen van het Corona virus tegen te gaan. De berichtgeving van het RIVM, onze beroepsgroep en de GGD zijn hierin leidend voor ons.

Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn of u twijfelt wat slim is om te doen, neem dan contact met ons op!

Scroll to Top