Gegevensverwerking

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

De maatschap voor Kinderfysio & Kinderergotherapie Middelburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de privacy verklaring (klik op onderstaande label) op deze website willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens en wat daar bij komt kijken.

Wat neem ik de eerste keer mee naar de kinderfysiotherapeut?

Als u de eerste keer naar de kinderfysiotherapeut gaat vragen we u om een identificatiedocument van de patiënt (paspoort, ID bewijs) en eventueel uw verwijsbrief van huisarts of specialist mee te nemen.

Incura MD

Als praktijk voor Kinderfysio & Kinderergotherapie maken wij, voor o.a. verslaglegging, registratie, berekeningen, correspondentie, gebruik van Incura. Zij zijn gecertificeerd voor zowel NEN 7510 als ISO 27001. NEN 7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg die is afgeleid van de internationale ISO 27001. De certificering toont aan dat de WinBase Groep een werkend kwaliteitssysteem heeft en als organisatie in staat is om dat systeem zelfstandig te laten functioneren..

Scroll to Top