Kindervoetenspreekuur

Voor vragen of zorgen over de voeten of het lopen van kinderen van 0 tot 18 jaar oud. 

 

Het kindervoetenspreekuur bestaat uit een kinderpodotherapeut (Hallux Voetexperts Westerhof) en een kinderfysiotherapeut (Maatschap voor Kinderfysio & Kinderergotherapie Middelburg). U krijgt gratis en vrijblijvend advies omtrent voetklachten, loopproblemen etc.  We nemen 10-15 min. de tijd om vast te stellen wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden. Samen met de ouders en het kind, wordt vervolgens een advies uitgebracht over evt. vervolgstappen. Neem naar het consult de gewone schoenen en sportschoenen mee die het kind het meest aanheeft. Voor het voetenspreekuur kunt u zich hieronder eenvoudig aanmelden, u mag ook tijdens het spreekuur in de wachtkamer plaatsnemen om te kijken of u aan de beurt komt. We kunnen dit dan echter niet garanderen. 

U kunt met uw kind (leeftijd 0-18) terecht op het spreekuur met vragen over onder andere: 

 • Vaak struikelen 
 • Op de tenen lopen 
 • (aangeboren) afwijkingen of standsafwijkingen 
 • Vermoeid zijn 
 • Een opvallend looppatroon hebben 
 • Een rechts/linksverschil bij het lopen hebben 
 • (pijn)klachten aan voeten, benen, heupen of rug hebben
 • Beperkt zijn bij sport of spel 

Het voetenspreekuur is volledig gratis.Indien er kinderfysiotherapie opgestart wordt of al loopt kan het consult gedeclareerd worden naar de zorgverzekeraar, dan wordt dit uit de basisverzekering vergoed zonder dat dit van het eigen risico afgaat. Indien er Podotherapie wordt geadviseerd, kunt u het beste uw zorgverzekering checken op vergoeding hiervoor. Podotherapie zit niet in de basisverzekering, dit wordt alleen (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende polis. 

 

Waar

Gezondheidspleinkruitmolen
Kinderfysio & Kinderergotherapie, Kruitmolenlaan 185 4337 KP Middelburg

Aanmelden

  1. Het spreekuur is op de volgende datum: dinsdag 4 juni 2024dinsdag 2 juli 2024dinsdag 3 september 2024dinsdag 1 oktober 2024dinsdag 5 november 2024dinsdag 10 december 2024
  2. 15.30 - 15.45 uur15.45 - 16.00 uur16.00 - 16.15 uur16.15 - 16.30 uur
  3. Ja

  * Verplicht

  U krijgt van de kinderfysiotherapeut (kindervoetenspreekuur) een email met de definitieve datum en tijd op de aangegeven datum.

  Scroll to Top