Team

Kennismaking met het team

Digna Pagé-Filius, kinderfysiotherapeut.

BIG: 89033594404 

Fascinerend is het om meer en meer te leren over de ontwikkeling van kinderen! Al tijdens mijn basisopleiding fysiotherapie trok dat mij enorm.Een aanvullende opleiding neurologische ontwikkelingsmethodieken(NDT) in België sloot precies aan op die interesse.Vanaf die tijd heb ik me gericht op het behandelen van kinderen met ontwikkelingsproblematiek.
Veel studie volgde: sensorische informatie verwerking, DCD, Sherborne, schrijven… In de loop van de jaren was ik er een tijd tussenuit waarin eigen gezin de prioriteit had maar ook daarvan heb ik veel geleerd door het meegroeien met de kinderen!

Lees meer

Janneke Dekkers-Vriens, kinderfysiotherapeut.

BIG: 99062815004

Mijn naam is Janneke Dekkers, getrouwd en moeder van drie zoons.

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie te Breda (Bachelor of Health). In 2006 ben ik gestart met de master opleiding kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda. In het voorjaar van 2010 heb ik de “Master Pediatric Physical Therapy” met succes afgesloten. Sinds 2006 ben ik werkzaam met kinderen en heb ik werkervaring in de 1e en 2 lijn.

Gespecialiseerde kennis:

  • ToP-opleiding (Transmurale ontwikkelingsondersteuning Prematuren)
  • Behandeling van zuigelingen; Fysiotherapie en Ontwikkelingsstoornissen bij Kinderen van 0 tot 2 jaar (F.O.K.)
  • Workshop Zuigelingenasymmetrie I;Plagiocephalometrie, II;Diagnostiek en Interventie, III; A Specialist
  • Slaapproblemen bij jonge kinderen
  • Huilbaby’s en Sensorische Informatieverwerking (Kenniscentrum SIEM)

Als kinderfysiotherapeut ben ik bij Kinderfysiotherapie & Kinderergotherapie Middelburg overwegend werkzaam als ToP-kinderfysiotherapeut aan huis (Het is een preventief programma beschikbaar voor ouders van baby’s die zijn geboren na een zwangerschap korter dan 32 weken en/of met een geboortegewicht onder de 1.500 gram), met matig prematuren aan huis, kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar aan huis, bij Stichting Lentekind (orthopedagogisch dagopvang) met kinderen met complexe problematiek en op de praktijk.

Lees meer

Mabel de Hond – van de Velde, kinderfysiotherapeut.

BIG: 99064132004

Mabel de Hond – van de Velde, kinderfysiotherapeut,

Mijn naam is Mabel de Hond – van de Velde. Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Kinderen zijn heel puur, enthousiast en volop in ontwikkeling. Dat vind ik erg leuk om te zien, ik word er blij van! Ik houd erg van sporten, van kinderen en van zorgen voor anderen mensen. Dat is de reden dat ik fysiotherapie ben gaan doen en daarna kinderfysiotherapie. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. In 2007 ging ik de opleiding tot Kinderfysiotherapeut volgen (Master Opleiding tot Kinderfysiotherapeut aan de Avans plus te Breda). Ik heb de opleiding goed doorlopen en in 2011 heb ik mijn diploma gehaald.

 

Lees meer

Annemijn Bakx, kinderergotherapeut.

KP: 49912062190

Ik ben Annemijn Bakx, geboren in Noord-Brabant en sinds mijn kindertijd woon ik in de provincie Zeeland. Vanaf de brugklasleeftijd heb ik jaren als vrijwilliger op een manege voor mensen met een beperking gewerkt. Mijn eerste stage bij een kinderrevalidatiecentrum, bevestigde dat het werken met kinderen mij bijzonder aanspreekt.Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut, waarna ik op verschillende werkplekken zoals revalidatiecentra, kinderdagcentra en een ZMLK-school, kennis en ervaring heb opgedaan.

Vanaf september 2016 werk ik met veel plezier als ergotherapeut bij de praktijk. In juli 2017 heb ik de specialisatie Kinderergotherapie afgerond en sindsdien ben ik geregistreerd kinderergotherapeut.  

Gespecialiseerde kennis en ervaring  

  • Sensorische informatieverwerking (opleiding afgerond 2012)  
  • Kleutervaardigheden, fijne motoriek: knippen, schrijven e.d. 
  • Algemeen dagelijkse vaardigheden: brood smeren, aan- uitkleden e.d.  
  • Post-COVID  
  • Slaap gerelateerde klachten
 

Ingeborg Neve, kinderfysiotherapeut

BIG: 79926631204

 
Vanaf september 2023 mag ik dit team versterken als kinderfysiotherapeut. Mijn naam is Ingeborg Neve en ik ben opgegroeid in Koudekerke. Sinds 2019 werk ik als fysiotherapeut en vanaf 2022 ben ik officieel kinderfysiotherapeut. Ik vind het erg boeiend om met kinderen te werken, omdat kinderen onbevangen zijn en energie geven. Elke casus zie ik als een puzzel die we samen kunnen oplossen. Het zal misschien niet in één keer lukken, maar die uitdaging ga ik graag aan.  

Lees meer

 

Kitty Los - Korenhof, ergotherapeut.

KP: 99904617590

 
Ik ben Kitty Los. Ik ben getrouwd en heb vijf mooie jongens in de leeftijd van 9-18 jaar. 
Ik word ontzettend blij van het werken met kinderen! Vanaf juni 2023 mag ik deel uitmaken van het gezellige team van onze praktijk. Een warm bad! Dat hoop ik ook voor u en uw kind te zijn.
 
Zijn er vragen over Sensorische Informatieverwerking, belasting-belastbaarheid, zelfredzaamheid, schrijven, fijne motoriek of andere handelingen van het dagelijks leven, dan sta ik graag klaar voor u en uw kind.
 
Lees meer

 

Karin Francke – Alderliesten, kinderfysiotherapeut,

BIG: 79917303604

Ik ben Karin Francke. Ik ben geboren in Zuid-Holland, in Moordrecht. Een gezellig ons-kent-ons dorp waar ik met veel plezier woonde, werkte, sportte en andere leuke dingen ondernam. In september 2020 ben ik getrouwd met Niek en dat betekende: verhuizen naar Zeeland, Vlissingen!

Al vanaf jongs af aan werk ik graag met kinderen. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Leiden en een jaar later startte ik met de opleiding tot kinderfysiotherapeut in Breda (Master Pediatric Physical Therapy), welke ik in juli 2018 heb afgerond.

Lees meer

Mathijs Pagé, kinderfysiotherapeut, praktijkhouder.

BIG: 19911747304

Ik ben in juli 2011 getrouwd met Amy, heb twee kinderen (Jinthe en Joah), woon in Middelburg en werk nu een aantal jaar in de praktijk voor kinderfysiotherapie Middelburg. Mijn vrouw is leerkracht in het speciaal onderwijs. Beide hebben we enorme passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen.

Naast mijn werk sport ik graag. Ik ben betrokken bij de Korfbalvereniging Swift.

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij de praktijk voor Kinderfysiotherapie Middelburg. Tijdens de opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik enthousiast geworden over het begeleiden en behandelen van kinderen. Via mijn stage en uiteindelijk het trainen geven aan groepen kinderen ben ik me volledig gaan inzetten in deze praktijk.

Lees meer

Olivier van der Hilst, kinderfysiotherapeut, praktijkhouder.

BIG: 69918562304

In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, daarna ben ik gelijk aan de slag gegaan met de opleiding voor kinderfysiotherapeut. Zoals u misschien op de foto kunt zien ben ik de zoon van Robert van der Hilst. Mijn vader heeft in 2000 de praktijk voor Kinderfysiotherapie Middelburg opgericht. Hierin had ik op dat moment met name een functie als proefpersoon.

Door de passie voor kinderen en de praktijk bij mijn vader te zien ben ik zelf ook enthousiast geworden om, eerst fysiotherapie, en later kinderfysiotherapie te gaan studeren. Tijdens mijn studie heb ik het altijd leuk gevonden om te sporten met leeftijdsgenoten en met kinderen. Ik vind het dan ook erg leuk om door middel van sport en spel kinderen te zien ontwikkelen en genieten van al hun mogelijkheden.

In memoriam Robert van der Hilst, kinderfysiotherapeut.

In Memoriam, Robert van der Hilst, kinderfysiotherapeut. Robert Cornelis van der Hilst is op 1 juli 2014 overleden na een lang ziekteproces. Robert was oprichter en praktijkhouder van de “praktijk voor Kinderfysiotherapie Middelburg”. Hij heeft de praktijk in 2000 opgericht en heeft hier met veel plezier gewerkt als kinderfysiotherapeut.

Als collega’s zijn we dankbaar voor het beeld wat hij als mens heeft laten zien aan de kinderen, aan de ouders en aan ons! Het draaide niet om hem, maar altijd om de ander. Hij oordeelde niet en keek naar de kansen. Dat gaf ruimte om te groeien. Hij stimuleerde, had visie en probeerde de ander daarin mee te nemen.

Jes. 41:10 – “Vrees niet, want Ik ben met u; zie niet angstig rond, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met mijn heilrijke rechterhand.”

Scroll to Top