Team

Kennismaking met het team

Digna Pagé-Filius, kinderfysiotherapeut.

BIG: 89033594404 

Fascinerend is het om meer en meer te leren over de ontwikkeling van kinderen! Al tijdens mijn basisopleiding fysiotherapie trok dat mij enorm.Een aanvullende opleiding neurologische ontwikkelingsmethodieken(NDT) in België sloot precies aan op die interesse.Vanaf die tijd heb ik me gericht op het behandelen van kinderen met ontwikkelingsproblematiek.
Veel studie volgde: sensorische informatie verwerking, DCD, Sherborne, schrijven… In de loop van de jaren was ik er een tijd tussenuit waarin eigen gezin de prioriteit had maar ook daarvan heb ik veel geleerd door het meegroeien met de kinderen!

Lees meer

Janneke Dekkers-Vriens, kinderfysiotherapeut.

BIG: 99062815004

Mijn naam is Janneke en ik ben getrouwd en moeder van drie jongens.

Binnen de praktijk verzorg ik, samen met Elly Meijer, het ToP-programma als gespecialiseerd ToP-kinderfysiotherapeut. Het is een preventief programma beschikbaar voor ouders van baby’s die zijn geboren na een zwangerschap korter dan 32 weken en/of met een geboortegewicht onder de 1.500 gram.

“Tijdens het programma worden jullie begeleid door de TOP kinderfysiotherapeut. Samen met jullie kijkt die naar je baby en bespreekt jullie vragen. Zij/hij helpt je om de “lichaamstaal” van je baby te herkennen. En legt je bijvoorbeeld uit wat het gedrag, de bewegingen en gezichts uitdrukkingen van je baby kunnen betekenen. In het eerste jaar wordt je baby steeds nieuwsgieriger naar alles om zich heen. Samen ga je op zoek naar hoe je je kind kunt ondersteunen en hoe je kunt helpen bij het volgende stapje in de ontwikkeling. Jullie leren elkaar zo steeds beter kennen en dat geeft vertrouwen. Veel ouders van vroeggeboren kinderen zijn vermoeid en voelen zich gespannen na alles wat ze hebben meegemaakt. De zorg en verantwoordelijkheid voor je baby kunnen soms zwaar zijn. De TOP kinderfysiotherapeut kan ook hierbij ondersteunen.”

Lees meer

Elly Meijer – Orelio, kinderfysiotherapeut.

BIG: 49034640304

Elly Meijer – Orelio, kinderfysiotherapeut.
Vanuit het Zeeuwse Noordgouwe een kennismaking verhaaltje over wie ik ben en wat ik kom doen in Middelburg.

Ik ben Elly Meijer, getrouwd met Wil. We wonen sinds 14 januari 2011 in Noordgouwe. Een hele verandering, zeker na 25 jaar in Spijkenisse gewoond te hebben.
Sinds 1979 werk ik als fysiotherapeut. Ik ben mijn loopbaan begonnen in Middelharnis, Hernesseroord. Vandaar ben ik over gestapt naar het Zuiderziekenhuis in Rotterdam, waar ik 10 jaar gewerkt heb op alle klinische afdelingen en waar ook mijn interesse en opleiding voor de kinderfysiotherapie is begonnen. Sinds 1991 werkte ik in Spijkenisse in het Ruwaard van Puttenziekenhuis. ik heb het grootste deel van de tijd met kinderen gewerkt.

Lees meer

Mabel de Hond – van de Velde, kinderfysiotherapeut.

BIG: 99064132004

Mabel de Hond – van de Velde, kinderfysiotherapeut,

Mijn naam is Mabel de Hond – van de Velde. Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Kinderen zijn heel puur, enthousiast en volop in ontwikkeling. Dat vind ik erg leuk om te zien, ik word er blij van! Ik houd erg van sporten, van kinderen en van zorgen voor anderen mensen. Dat is de reden dat ik fysiotherapie ben gaan doen en daarna kinderfysiotherapie. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. In 2007 ging ik de opleiding tot Kinderfysiotherapeut volgen (Master Opleiding tot Kinderfysiotherapeut aan de Avans plus te Breda). Ik heb de opleiding goed doorlopen en in 2011 heb ik mijn diploma gehaald.

 

Lees meer

Annemijn Bakx, kinderergotherapeut.

BIG: 49912062190

Ik ben Annemijn Bakx, geboren in Noord-Brabant en sinds mijn kindertijd woon ik in de provincie Zeeland. Vanaf de brugklasleeftijd heb ik jaren als vrijwilliger op een manege voor mensen met een beperking gewerkt. Mijn eerste stage bij een kinderrevalidatiecentrum, bevestigde dat het werken met kinderen mij bijzonder aanspreekt. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Inmiddels heb ik bij verschillende organisaties gewerkt, zoals een kinderdagcentrum voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, een ZMLK-school en revalidatiecentra. 
In juli 2017 heb ik de opleiding Kinderergotherapie met succes afgerond en sindsdien ben ik geregistreerd kinderergotherapeut.

Gespecialiseerde kennis en ervaring

Lees meer

maintenance, under construction, excavator-2422173.jpg

Karin Francke – Alderliesten, kinderfysiotherapeut,

BIG: 79917303604

Ik ben Karin Francke. Ik ben geboren in Zuid-Holland, in Moordrecht. Een gezellig ons-kent-ons dorp waar ik met veel plezier woonde, werkte, sportte en andere leuke dingen ondernam. In september 2020 ben ik getrouwd met Niek en dat betekende: verhuizen naar Zeeland, Vlissingen!

Al vanaf jongs af aan werk ik graag met kinderen. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Leiden en een jaar later startte ik met de opleiding tot kinderfysiotherapeut in Breda (Master Pediatric Physical Therapy), welke ik in juli 2018 heb afgerond.

Lees meer

Mathijs Pagé, kinderfysiotherapeut, praktijkhouder.

BIG: 19911747304

Ik ben in juli 2011 getrouwd met Amy, heb twee kinderen (Jinthe en Joah), woon in Middelburg en werk nu een aantal jaar in de praktijk voor kinderfysiotherapie Middelburg. Mijn vrouw is leerkracht in het speciaal onderwijs. Beide hebben we enorme passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen.

Naast mijn werk sport ik graag. Ik ben betrokken bij de Korfbalvereniging Swift.

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij de praktijk voor Kinderfysiotherapie Middelburg. Tijdens de opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik enthousiast geworden over het begeleiden en behandelen van kinderen. Via mijn stage en uiteindelijk het trainen geven aan groepen kinderen ben ik me volledig gaan inzetten in deze praktijk.

Lees meer

Olivier van der Hilst, kinderfysiotherapeut, praktijkhouder.

BIG: 69918562304

In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, daarna ben ik gelijk aan de slag gegaan met de opleiding voor kinderfysiotherapeut. Zoals u misschien op de foto kunt zien ben ik de zoon van Robert van der Hilst. Mijn vader heeft in 2000 de praktijk voor Kinderfysiotherapie Middelburg opgericht. Hierin had ik op dat moment met name een functie als proefpersoon.

Door de passie voor kinderen en de praktijk bij mijn vader te zien ben ik zelf ook enthousiast geworden om, eerst fysiotherapie, en later kinderfysiotherapie te gaan studeren. Tijdens mijn studie heb ik het altijd leuk gevonden om te sporten met leeftijdsgenoten en met kinderen. Ik vind het dan ook erg leuk om door middel van sport en spel kinderen te zien ontwikkelen en genieten van al hun mogelijkheden.

In memoriam Robert van der Hilst, kinderfysiotherapeut.

In Memoriam, Robert van der Hilst, kinderfysiotherapeut. Robert Cornelis van der Hilst is op 1 juli 2014 overleden na een lang ziekteproces. Robert was oprichter en praktijkhouder van de “praktijk voor Kinderfysiotherapie Middelburg”. Hij heeft de praktijk in 2000 opgericht en heeft hier met veel plezier gewerkt als kinderfysiotherapeut.

Als collega’s zijn we dankbaar voor het beeld wat hij als mens heeft laten zien aan de kinderen, aan de ouders en aan ons! Het draaide niet om hem, maar altijd om de ander. Hij oordeelde niet en keek naar de kansen. Dat gaf ruimte om te groeien. Hij stimuleerde, had visie en probeerde de ander daarin mee te nemen.

Jes. 41:10 – “Vrees niet, want Ik ben met u; zie niet angstig rond, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met mijn heilrijke rechterhand.”

Scroll to Top